Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemojte da vas uhvate'

Portal za nevjerne poručuje: Preljub je pozitivna stvar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Savršen preljub' pozitivna je stvar, jer može učvrstiti ili spasiti nečiji brak, tvrdi Noel Biderman, osnivač mrežne stranice 'Ashley Madison', specijalizirane za upoznavanje i spajanje partnera koja ima 24 milijuna registriranih članova.

Slogan njegova portala je: 'Život je kratak, upustite se u preljub', a Biderman korisnicima poručuje - Činite što želite, samo nemojte da vas uhvate.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Slika nije dostupna Romantični spoj TOP 5 stvari koje muškarci PRVO uoče na ženama!

Internetsku stranicu pokrenuo je kako bi oženjenim muškarcima i udanim ženama omogućio da ostvare tajna poznanstva uz objašnjenje da on nudi samo tehničku pomoć kako bi se ljudi 'spojili', a afera ne bi razotkrila.

Biderman ističe da on nikoga ne potiče na nevjeru. Na njegovu portalu, koji se može pohvaliti s impozantnih 24 milijuna registriranih članova, muškarci se registriraju uz plaćanje, a ženama je prijava besplatna. Biderman je i sam oženjen i iskren kada je posrijedi njegova obiteljska situacija.

Cure detalji preljubničke afere: 'Završili su zajedno u njegovoj prikolici'

'Ako u idućih desetak godina moj seksualni život u braku zamre, ne kanim živjeti u celibatu', rekao je za list Telegraph. 'Imam divnu djecu, prekrasnu obitelj, imućan sam, imam više nekretnina - no ne bih sve to profućkao samo zbog seksa. Ne, ne bih se rastao, ali bih se vjerojatno odlučio za preljub. To može učvrstiti brak. Bitno je samo da ne budete uhvaćeni'. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene