Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamijenio ga za sumnjivca

Policajac zbog pogreške operatera 20 minuta lovio samog sebe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogreškom operatera koji ga je navodio putem sigurnosnih kamera jedan je britanski policajac više od 20 minuta lovio - samog sebe!

Policajac iz Sussexa je ulicama patrolirao u civilu zbog niza provala koje su se dogodile u posljednje vrijeme. Operater koji je pratio to područje na nadzornim kamerama je primijetio 'sumljivu osobu', ne shvaćajući kako se radi upravo o policajcu u civilu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva Ilustracija Nije joj prvi put Filmska potjera: Policija jurila za ukradenim autom, unutra su zatekli prizor koji nisu očekivali

Operater je policajca navodio po ulicama, govorio mu da je sumnjivac vrlo blizu, u istoj ulici. No, policajac ga nikako nije mogao pronaći. Potrajalo je to više od 20 minuta dok u kontrolnu sobu nije ušao šef smjene i 'umro' od smijeha kad je shvatio da je 'sumnjivac' član njegova tima. Pojedinosti ovog gafa su objavljene u službenom policijskom glasniku.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene