Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasna posla

Riskiraju zatvor i bičevanje, ali svejedno izazivaju Saudijce alkoholom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhvate li vas da u tu državu pokušavate prokrijumčariti alkohol, možete biti sigurni da vas čekaju zatvorske rešetke i bičevanje.

Krijumčariti alkohol u Saudijsku Arabiju doslovno znači igrati se sa životom. Ne piše vam se dobro uhvate li vas da ga pokušavate unijeti, osobito ako ste stranac bez diplomatske putovnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

Na raznim je stranim portalima tako moguće pronaći podatke da su pojedinci bivali žestoko bičevani zbog tog prekršaja, koji ujedno predviđa i zatvorsku kaznu.

NEISKUSAN I AROGANTAN Moćni princ koji se igra vatrom na Bliskom istoku

Svejedno, unatoč golemom riziku mnogobrojni ne mogu odoljeti zaradi na crnome tržištu jer, naravno, zainteresiranih u Saudijskoj Arabiji za kapljicu ne manjka.

Pogledajte na koje sve načine krijumčati pokušavaju prevariti djelatnike tamošnje carinske službe, koji su sve samo ne naivni.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene