Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Facebookom protiv Facebooka

Pogledajte kako je ova majka kaznila svoju kćer zbog bezobrazluka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka trinaestogodišnjakinje iz američke savezne države Ohio u disipliniranju svoje kćeri iskoristila je društvenu mrežu Facebook.

Denise Abbot reagirala je na bezobrazne ispade svoje kćeri Ave, te je na Facebooku kreirala timeline na kojem je fotografija njene kćeri sa crvenim 'X' preko usta popraćena tekstom 'ne znam kako držati jezik za zubima. Više ne smijem na Facebook, niti smijem koristiti mobitel. Molim vas pitajte me zašto. Mama kaže da moram odgovoriti svakome tko me pita'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Denise je jednoj američkoj televizijskoj postaji ispričala kako se ona odlučila na ovakav tip kažnjavanja djeteta, no možda to ne bi funkcioniralo kod neke druge djece, prenosi Allfacebook.com. Kod njene kćeri funkcionira, te tvrdi kako će Avi biti vraćen pristup Facebooku i mobitel ukoliko se kroz sljedećih nekoliko tjedana bude lijepo ponašala.

>> Izvrijeđala roditelje na Facebooku, otac joj izrešetao laptop

Ava se o ovom kažnjavanju očitovala putem e-maila. 'Mislim da sam zaslužila ovu kaznu jer sam bila bezobrazna prema svojoj mami i to pred svojim prijateljima. Facebook je velik dio mog društvenog života. Shvatila sam da ne želim onakvu fotografiju na svom profilu jer su me svi prijatelji pitali što se dogodilo, što sam to napravila', napisala je Ava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene