Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove odgojne mjere

Izvrijeđala roditelje na Facebooku, otac joj izrešetao laptop

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tommy Jordan posato je najpopularniji otac današnjice! Na YouTube-u objavio je video u kojem puca u prijenosno računalo svoje kćeri. Pogledajte zašto!

Nakon što je proveo šest sati i potrošio 130 dolara kako bi popravio i nadogradio prijenosno računalo svoje 15-godišnje, Tommy Jordan je bio bijesan kada je saznao kako je ona bez imalo poštovanja i s brojnim psovkama postavila post na svojo Facebook stranici pod nazivom "Za moje roditelje".

Pročitajte i ovo Nogometni trener iz Srbije proglašen je krivim zbog krađe mobitela bivše djevojke Stigla presuda Nogometni trener usred noći upao bivšoj curi u stan: Uhvatio ju je za vrat i vikao "kurvo!" Ilustracija Bolje izbjeći Ako izgubite karticu za autocestu, u velikom ste problemu: Pogledajte zašto ih treba dobro čuvati

"Ja nisam vaš prokleti rob. Ako želite kavu, dignite svoje dupe i sami dođite po nju!", započinje njen post.

Ona je mislila kako je blokirala majku i oca i mogućnost da čitaju njenje postove na facebooku, ali bila je u krivu. Pošto je otax radi u IT tvrtki odlučio je učiniti nešto kako bi ju kaznio.

"Ona je odlučila javno osramotiti svoju obitelj i sebe na Facebooku. Tako sam odlučio da je kaznim jednako neugodno i pred javnosti.", rekao je njen otac.

Kako prenosi Yahoo News, on je napravio video sebe kako čita njen post i potom snimio kao pištoljem radi rupe u njenom računalu. Tada je to objavio video na YouTube-u i Facebook profilu svoje kćeri Hanne.

Neki gledatelji kažu da je video prikazuje dobrog oca koji rješava probleme u njihovom odnosu dok drugi kažu da je pretjerao. Pogledajte video u nastavku i sami procijenite.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene