Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izniman muzički talent

Pogledajte autističnog 6-godišnjaka koji 'rastura' na klaviru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji autistični dječak postao je instant internetska senzacija, nakon što je na YouTubeu objavljena snimka njegove obrade pjesme 'Piano man', Billyja Joela iz 1973. godine.

Ethan Walmark je dječak iz Westporta u američkoj saveznoj državi Connecticut i pati od forme autizma koja znatno otežava socijalnu interakciju, ali ga je s druge strane obdaren iznimnim muzičkim talentom, prenosi Oragne.co.uk.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oteli mu i auto Zaplijenili mu klavir kojim je uveseljavao prosvjednike na Taksimu! Slika nije dostupna Hit na internetu VIDEO Na Taksim dovukao klavir i koncertom razbio sve napetosti!

Njegov video s navedenom pjesmom koju izvodi na klaviru, u četiri dana pregledan je 647.000 puta. Njegov talent zamijetili su njegovi roditelji, dok je imao tek četiri godine. tada je već naučio svirati Beatlese na klaviru.

Od tog dana roditelji nastoje razviti njegov talent. "Samo želimo da nam sin bude sretan, štogod da njemu sreća znači. Mi više nismo bitni. Sve je ovo zbog njega", rekli su njegovi roditelji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene