Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit na internetu

VIDEO Na Taksim dovukao klavir i koncertom razbio sve napetosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi njemački pijanist dovukao je svoj klavir na istanbulski trg Taksim te je održao višesatni koncert kojim je uspio promijeniti atmosferu iz napete u slavljeničku.

Sinoćnju napetost na istanbulskom trgu Taksim u kasnim je večernjim satima razbio njemački pijanist Davide Martello (28), koji je zajedno s turskim glazbenikom Yiğitom Özatalayom pred okupljenim demonstrantima održao koncert.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijer želi sastanak UŽIVO Prosvjednici na Taksimu ne odustaju, Erdogan popušta? Slika nije dostupna Napeto u Istanbulu Prosvjednici se vratili na Taksim, kako će reagirati policija?

>> Erdoganovo 'posljednje upozorenje': Našem strpljenju došao je kraj

Martello, inače rodom iz Italije, trenutno je na svjetskoj turneji, a u Istanbulu se zaustavio kako bi dao podršku prosvjednicima. Svoj je klavir na Taksim dovukao samo 24 sata nakon žestokih sukoba policije s demonstrantima.

Uz pomoć već spomenutog Özatalaya, nekoliko je sati izvodio mješavinu klasičnih i popularnih skladbi, a snimke koncerta postale su pravi hit na YouTubeu i društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene