Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva ideja...

Platio 'čarobnjaku' da ga učini nevidljivim, pa krenuo u pljačku banke...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dugom popisu nespretnih i priglupih pljačkaša, ovaj bi mogao dospjeti na sam vrh.

Muškarac iz Irana odlučio je poći u pljačku banke, no prije toga se odlučio učiniti nevidljivim kako bi bez problema ušao u banku, uzeo novac i išetao iz nje. Razmišljajući o tome kako to postići dosjetio se lokalnog 'čarobnjaka', te je otišao k njemu i platio mu 3.000 kuna kako bi ga ovaj učinio nevidljivim.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 4 Važno je znati Nova prijevara širi se internetom: Lopovi poharali društvene mreže, ovo su stvari na koje morate pripaziti Ilustracija - 6 Mobilno bankarstvo Velika promjena u banci zbunila građane: Doznajemo kako možete zadržati fizički token

Čarobnjak mu je odlučio 'pomoći' bacivši na njega neke čini koje bi ga pri ulasku u banku trebale učiniti nevidljivim.

>> Votka kao nepremostiva zapreka za pljačkaša

I tako je ovaj pljačkaš, očito početnik, ušao u banku i počeo otimati novac ljudima iz ruku. No, umjesto da vidi izraz zaprepaštenja na njihovim licima, kada shvate da ih pljačka neka nevidljiva sila, bio je savladan bez problema od strane ljudi kojim je pokušao uzeti novac.

Nespretni pljačkaš je uskoro dospio pred lice pravde gdje je rekao kako shvaća svoju grešku. 'Napravio sam pogrešku. Shvaćam da me čarobnjak prevario', rekao je ovaj Iranac pred sudom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene