Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna avantura

Pijana i nadrogirana ukrala trajekt i vikala da je Jack Sparrow

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijana Alison Whelan je osuđena zbog krađe putničkoga trajekta te razbijanja drugih brodova dok je urlala i svima pokušavala dati do znanja kako je ona Jack Sparrow iz filma 'Pirati s Kariba'.

'Gusarica' s punih 51 godinu je nakon dvodnevnog opijanja i konzumiranja halucinogenih biljaka s jednim prijateljem odlučila, u gluho doba noći, ukrasti ni više ni manje nego trajekt i igrati se gusara, piše The Mirror.

>> Baka ukrala i prokockala unukov novac za fakultet

Više od trideset policajaca, bolničara i obalna straža stigli su na 'mjesto zločina' i gledali kako pijana Whelan urla: 'Ja sam Jack Sparow-ja sam gusar!' te kako ruši sve pred sobom. Naime, trajekt kojim je upravljala udario je u druge brodove i čamce koje su bili na vezu, a među najvrjednijima je bio katamaran čija je vrijednost oko 80.000 eura.

>> Krala dečku spermu iz kondoma i tako ostala trudna

Nakon gotovo sat vremena divljanja, pijana se žena zaustavila, a spasilačka je ekipa nju i njezinoga prijatelja vratila u luku. Tijekom uhićenja, Whelan je policajcima rekla kako bi otplovila u Saint Tropez da je nisu zaustavili. 'Sparrowka' je nakon privođenja priznala krivicu za krađu trajekta te je osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 122 dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene