Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo se zadavio

Pas nazvao 999 i spasio si život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci iz Zapadnog Yorkshirea, koji su trčeći došli do kuće nakon što su čuli teško disanje i davljenje, pronašli su psa koji je nazvao 999, dok se davio telefonskom žicom.

Dvogodišnji George, srušio je telefon na pod, te si zapetljao žicu oko vrata pokušavajući se osloboditi, piše The Sun. Toliko se uspaničio da je gotovo nevjerojatno da je u tome metežu uspio nazvati 999.

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Slika nije dostupna Zapleo se u žicu Pas slučajno otipkao broj hitne pomoći i tako si spasio život

Spasioci su alarmirali policiju koja prošlu subotu oko 16:00 sati upala u praznu kuću u vlasništvu Stevea Browna, instruktora ronjenja i njegove kćeri Lydie.

>> Ova je djevojčica živa zahvaljujući svom vjernom psu

U pomoć policiji priskočili su susjedi koji su otključali kuću te pronašli prestravljenog Georgea kako se guši na podu zapetljan telefonskom žicom. Isčupali su žicu iz zida i već tako olakšali jadnom psu.

'Policija je upala u kuću misleći da je netko napadnut i da se guši', ispričao je susjed. 'Nevjerojatno je da je njegova šapa bila na tipki za brzo biranje 999, on si je doslovno sam spasio život', dodao je susjed.


 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene