Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji čovjekov prijatelj

FOTO Pitbull heroj: Gluhog dječaka spasio od požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
13-godišnjeg dječaka spasio je obiteljski pas. Evo kako je to uspio...

Obiteljski pas, pitbull Ace, postao je heroj nakon što je svojeg vlasnika, 13-godišnjeg Nicka, probudio iz sna te mu tako spasio život.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

VIDEO Reakcija koja je razniježila svijet

Nick Lamb bio je sam kod kuće, a to je poslijepodne odlučio malo zaspati kada je oko 13 sati po lokalnom vremenu u njegovoj kući izbio požar.

Ovaj gluhi trinaestogodišnjak zaspao je u svom domu u Indianapolisu bez svojih aparatića za uši. Kada ga je Ace počeo lizati mislio je da se želi igrati, da je gladan ili da samo želi izaći na zrak. 'Počeo mi je lizati lice, nije prestajao sve dok se nisam probudio. Rekao sam mu: 'Prestani, što želiš? Jesi gladan?', ispričao je Nick.

Pas ga je nastavio lizati sve dok se dječak nije probudio i shvatio da je kuće puna dima. 'Ništa nisam čuo jer nisam nosio slušni aparat, no Ace je nanjušio dim. Kada sam shvatio što se događa, želio sam što prije izaći', rekao je Nick.

FOTO Svinja Virginia misli da je pas

Prekrio je nos i usta majicom te izašao iz kuće na stražnji ulaz, a Ace se nije odvajao od njega. 'To je nevjerojatno, da pas nije bio kraj njega, vjerojatno se nebi probudio', rekla je Nickova majka, Lindsay Bernard.

Ubrzo nakon dojave, vatrogasci su stigli na požarište, a Nick, inače gluhi od rođenja, im je ispričao da se prije tri dana vratio iz ljetnog kampa, piše USA Today.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene