Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna tko je ni što je

FOTO Svinja Virginia misli da je pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preslatka Virginia stara je deset mjeseci, a odrastanje s dva boksera na njoj je ostavilo traga.

Virgninia je preslatka svinja koja se, čini se, bori s identitetom. Njezina vlasnica tvrdi da se osjeća kao pas.

Pročitajte i ovo Krave SNALAŽLJIVI STOČARI I njima je vruće pa im pale ventilatore: "Proizvodnja im je optimalna pri temperaturi od 5 do 10 stupnjeva" Traži se pas Boco - 2 ljubimac Boco "Imam nekakav osjećaj da je još uvijek živ": Ana-Marija nudi bogatu nagradu za informacije o ukradenom psu

Stara je deset mjeseci i živi u Coloradu zajedno s vlasnicima i parom boksera od kojih je, tvrdi vlasnica, pametnija - među ostalim, naučila je koristiti pseća vrata prije njih. Čim su vrata instalirana prošla je kroz njih, dok je psima trebalo par dana lajanja i grebanja, prije nego su shvatili da ih mogu koristiti za izlazak.

VIDEO Postala HIT na internetu: Ovako je jedna svinja odlučila ne postati slanina!

'Mislim da Virginia ne zna da ona nije pas. Dobili smo je kad je imala tri mjeseca pa je odrastala okružena psima', objasnila je vlasnica i dodala da se Virginia voli maziti. 'Opsjednuta je mojim dečkom. Čim on sjedne, ona skače na kauč i penje mu se u krilo', kaže.

Virginia je sto posto pogodna za kuću. Nikad se nije valjala i blatu i ne smrdi. Potvrđuje da su svinje izuzetno inteligentne životinje zbog čega sve češće postaju kućni ljubimci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene