455461
455461
455461
455461
455461

Pacijentica "pustila vjetar" tijekom operacije i izazvala požar u sali

Nesretna je djevojka zadobila opekotine po gotovo čitavom tijelu.

 
 
 
 
Ilustracija (FOTO: Petar Glebov/Pixsell)
Ilustracija (FOTO: Petar Glebov/Pixsell)

Neimenovana pacijentica zadobila je teške opekotine usred operacije vrata maternice. Naime, nesretna je djevojka tijekom zahvata "pustila vjetar"što je u konačnici dovelo do požara u sali, prenosi ugledni japanski list The Asahi Shimbun.

Do incidenta je došlo u Sveučilišnoj bolnici u Tokiju sredinom travnja, a rezultati istrage objavljene prije dva dana su otkrili da je koban spoj bio plin iz njezinog tijela i laser pomoću kojeg su liječnici vršili zahvat.

Plamen je, stoji u izvješću komisije, krenuo od kirurške plahte kojom je bila prekrivena, zbog čega je ostala teško opečena po gotovo čitavom tijelu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se