Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima svega...

Ovo su najapsurdnija imena u 2012. godini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja su to najapsurdnija imena u 2012. godini?

Nameberry je web stranica na kojoj budući roditelji mogu naći inspiraciju za ime svog djeteta. No, ta stranica također i prati popularnost smiješnih i apsurdnih imena koja roditelji daju svojoj djeci. Oni inspiraciju često nalaze u filmovima, knjigama, crtanim likovima, pa i u najobičnijim svakodnevnim predmetima, piše Daily Mail.

Otkako su popularni pjevači Beyonce i Jay Z svojoj kćerkici dali ime Blue Ivy među popularnijim imenima našlo se ime Blue, ali i me Grey po svjetskom bestselleru Fifty shades od Grey. Hit je postalo i ime Beretta, po proizvođaču oružja, ali i srodna imena kao što su Gunner, Shooter i Blade.

>> Potpuno izmijenjena lista najpopularnijih imena

Ovogodišnji veliki filmski hit 'Igre gladi' također su zaslužne za neka imena koja roditelji vole dati svojoj djeci. Katniss, Rue, Cato i Primrose tako su postala sve češća imena upravo zahvaljujući ovom filmu.

Još možemo shvatiti ako netko djetetu da ime po liku iz filma ili crtića, no neki su Britanci otišli korak dalje ne bi li njihova djeca ima posebna imena, pa su im tako u ime 'ugradili' i plemićku titulu. Tako od ove godine u Velikoj Britaniji žive Kingsolomon, Princemichael, Sircharles, and Milady.

Apsurdna su i imena dana prema internet pojmovima, a bilo je i takvih. Već smo prošle godine upoznali bebe imena Like i Facebook, a ove godine smo dobili i jednu Hashtag.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene