Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moderni Robinson

OVO JE UŽITAK GLEDATI Golim rukama sagradio vrhunsko skrovište u divljini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da se kojim slučajem bez ičega nađemo u divljini, većina nas bi sjela i zaplakala. No, ovog mladića takva okolnost ne bi bacila u očaj.

U videu koji je nedavno objavio na YouTubeu, a koji je u međuvremenu skupio čak dva milijuna pregleda, pokazao je da je sve (uvjetno rečeno) lako kada čovjek zna kako.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom Oliver Vlainić i Domagoj Mikić Poziv Domagoja Mikića Netko je posjekao nekoliko tisuća kvadrata državne šume i zatrpao to s nekoliko tisuća kubika smeća: "Zatekli smo bager..."

'Moderni Robinson' je gledateljima najprije predstavio kako bi napravio potrebno oruđe, a zatim i kako bi pomoću njega sagradio vrhunsku kolibicu dovoljno veliku da čovjek u njoj može prenoćiti, kuhati i grijati se (dva metra dugačku, dva metra široku i bočnih zidova visokih metar).

17 dana izgubljena u divljini: Evo što joj je bilo ključno za preživljavanje

Pogledajte što je to sagradio pomoću kamena, drva, vinove loze, blata i trske, odnosno kako su se to nekoć davno snalazili naši preci. Poučno je i čovjek nikad ne zna kada će mu i ovakvo znanje u životu možda zatrebati. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene