456763
456763
456763
456763
456763

Osumnjičeni od policije skrivao napunjeni pištolj zataknut tamo gdje sunce ne sija

  • , 11.11.2016., 22:12
  • Autor:
  • komentara

Prava je sreća da prilikom pretresa nije došlo do zla.

 
 
 
 
FOTO: Policija iz Queenslanda
FOTO: Policija iz Queenslanda

Zbog sumnje da je povezan s tamošnjom najvećom motorističkom bandom, zloglasnim The Rebelsima, australska policija je u ponedjeljak u Brisbaneu upala u stan neimenovanog muškarca kojem je naposljetku stavila lisičine na ruke.

Priveden je zbog više prekršaja, između ostalog i zato što je kod njega pronađeno oružje. Jedan je od dvaju pištolja otkriven u njegovom automobilu, a drugi zataknut tamo gdje, pristojno rečeno, sunce ne sija. Budući da je pištolj bio napunjen, prava je sreća da prilikom pretresa nije došlo do zla.

The Rebels se smatraju raspačivačima droge, a na teret im se stavljaju i neka ubojstva.  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se