Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu ga budili

Ostao sam u avionu, zaključan i u mraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac Tom Wagner ostao je sam u avionu United Airlinesa - zaključan!

Amerikanac Tom Wagner, koji je letio iz Louisiane u posjet sestri u Kaliforniji odlučio je odrijemati prije presjedanja u Houstonu. I dok su se svi putnici iskrcali, njemu je bilo divno u snu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suspendirani su Piloti zaspali na letu na kojem je bilo 153 ljudi, uslijedio je potpuni kaos: Opravdanje koje su dali je navjerojatno Ilustracija Hitan povratak Prekinut let za Barcelonu! Proglašena je "biološka opasnost": Morali su iščupati tepih

Kad se probudio, Wagner je shvatio da je u mraku, u avionu nigdje nikoga, a on zaključan. Kad se zacijelo i uštipnuo, shvativši da više ne spava, nazvao je sestru da je još u avionu, a ona je zatim kontaktirala s kompanijom United Airlines, rekavši da je njen brat 'zarobljen' u jednom njihovom avionu.

VIDEO Evo kako su putnici nagradili pilota nakon prisilnog slijetanja

'Mislila je da sam lud, govorio sam joj da sam zaključan u avionu, da ne lažem i preklinjao je da učini nešto i izbavi', prisjeća se Tom Wagner.

Pola sata nakon što je sestra zvala kompaniju, radnici aerodroma otvorili su vrata i 'oslobodili' spavalicu Toma. Kompanija mu neće refundirati trošak karte (iako nije na vrijeme stigao do odredišta), ali mu je dala hotelsku sobu da se odmori, te vaučer od 250 dolara da dovrši svoje putovanje.

'Istražujemo kako je došlo do ovakve nezgode. Duboko se ispričavamo putniku zbog neugodnosti', kazali su iz kompanije.

A Wagner se i dalje pita, zahvaljujući i sreći što je živ - 'što da sam imao srčani udar? Ili da sam umro? Samo zatvorite avion i tako ostavite čovjeka?' (Agencija VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene