Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitan povratak

Prekinut let za Barcelonu! Proglašena je "biološka opasnost": Morali su iščupati tepih

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Let iz Atlante u Barcelonu kompanije Delta Air u petak je vraćen u zračnu luku iz koje je krenuo jer je proglašena "biološka opasnost".

Nesretni putnik dobio je proljev i uneredio cijeli zrakoplov. Proglašena je "biološka opasnost" i zrakoplov se vratio u Atlantu gdje je bolesnog putnika preuzela hitna služba, a ekipe za čišćenje odmah su se bacile na posao.

U kratkom audio isječku objavljenom na platformi X čuje se kako pilot javlja kontroli zračne plovidbe da se mora vratiti u matičnu zračnu luku: "Imamo biološku opasnost. Putnik je imao proljev po cijelom avionu, žele da se vratimo u Atlantu", kazao je.

Na istoj platformi oglasili su se i drugi putnici koji su bili na tom letu i koji kažu da je odluka da se vrate bila ispravna.

"Morali su iščupati tepih i postaviti novi. S obzirom na okolnosti, osoblje je odradilo odličan posao", napisao je jedan od putnika.

Incident je potvrdila i kompanija Delta Air koja se ispričala svim putnicima i poručila kako se potrudila da svi što prije stignu na željenu destinaciju, prenosi NBC News.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene