Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijest liječnika

Ostala trudna na način koji je liječnika ostavio bez teksta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vrijeme školovanja urologa Briana Steixnera, došla je pacijentica s iznimno rijetkim slučajem.

Da posljedica analnog seksa može biti trudnoća nije nešto o čemu se inače priča. Jer u oko 999.999 slučajeva od milijun i neće biti. No, urolog Brian Steixner tvrdi da je za vrijeme školovanja svjedočio toj jednoj trudnoći koja je bila posljedica analnog seksa, piše NY Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene" Ilustracija Potraga za majkom Šok na školskom dvorištu: Pronađena tek rođena beba, pothlađena i jedva živa

Jedne noći mlada, trudna žena došla je u hitnu službu i požalila se na svijetlocrvene mrljice. Iako je  'spotting', odnosno mrlje tijekom trudnoće relativno česta pojava, krv je dolazila iz njezina rektuma što i nije tako čest slučaj.

Ispostavilo se da žena kad je rođena nije imala uretru, vaginu i anus. Imala je samo jednu rupu naziva kloaka. Riječ je o iznimno rijetkom stanju koje pogađa samo djevojke. Iako nitko ne zna što ga uzrokuje, obično se dijagnosticira kod rođenja i odmah popravlja, tako da beba ima zasebne uretru, vaginu i rektum.

11 'sramotnih' stvari u seksu o kojima muškarci nemaju pojma

Kako će izgledati seks u budućnosti?

To se dogodilo i u slučaju ove žene. Međutim nešto je pošlo po zlu - ili je operacija bila neuspješna ili je kao odgovor na traumu uzrokovanu operacijom tijelo formiralo fistulu - abnormalnu vezu između organa - i njezina maternica sjedinila se s rektumom.

To znači da je i mjesečnicu imala rektalno, a u međuvremenu njezina vagina postala je slijepa ulica koja nigdje ne vodi. Tijekom razgovora žena je Ateixneru rekla da je prije trudnoće imala isključivo analni seks. Nekoliko mjeseci kasnije rodila je na carski rez. To je bila jedina opcija koja je za liječnike dolazila u obzir.

Urolog ne zna što se kasnije događalo sa ženom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene