445737
445737
445737
445737
445737

DRUGAČIJI NAKIT Osmislili prsten koji nije samo prsten

  • , 07.08.2016., 08:26
  • Autor:
  • komentara

Inovatori su osmislili prsten pomoću kojeg u realnom vremenu možete pratiti otkucaje srca voljene osobe, ukoliko i ona na sebi ima isti prsten.

 
 
 
 
HB prsten (Foto: TheTouch)
HB prsten (Foto: TheTouch)

Danas je lakše nego ikad, biti u kontaktu s dragim nam osobama. A na posebnu razinu kontakta s dragim osobama vodi nas prsten koji nam omogućuje praćenje otkucaja srca druge osobe, bez obzira na to koliko smo udaljeni, piše Bored Panda.

HB prsten koje je napravio TheTouch, minimalistički je komad nakita od nehrđajućeg čelika koji osim ukrasa ima još jednu funkciju. Putem Bluetoothea prsteni u paru su spojeni na aplikaciju i sve što morate napraviti jest dotaknuti prsten i moći ćete osjetiti otkucaje srca voljene osobe u realnom vremenu.

Cijena prstena po paru nije mala, ali s obzirom na to da se još uvijek prodaju tek limitirane količine, nije ni čudo.

HB prsten (Foto: TheTouch)

HB prsten (Foto: TheTouch)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se