Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobožni par

Oni su kršćani, swingeri i bodybuilderi, a seks koriste za širenje Božje riječi?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pobožni par Dean i Christy Parave svoju vjeru drugima predstavljaju na drugačiji način.

Pobožni par Dean i Christy Parave vjeruju da je zamjena partnera savršen način za predstavljanje njihove vjere drugima. Ovaj kršćanski par Božju riječ širi kroz swingersku mrežu koju su stvorili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije dolaska pape Franje Egipat: Nakon napada na Cvjetnicu proglašeno tromjesečno izvanredno stanje Slika nije dostupna Put u Švedsku PAPA FRANJO UČINIT ĆE NEZAMISLIVO Sudjelovat će u obljetnici koja je podijelila kršćanstvo

Redovito uživaju u zamjeni partnera s drugim parovima što vide kao priliku da druge upoznaju sa svojom vjerom. Osim toga ludi su za vježbanjem, a imaju i svoju web stranicu FitnessSwingers.com. Odlučili su je pokrenuti nezadovoljni kvalitetom parova koje su upoznavali online putem.

FOTO U Hrvatsku stiže kruzer sa 700 swingera

Biseksualka i majka troje djece koje je dobila u prošlom braku, Christy (44), proučava Bibliju sa suprugom Deanom (50), te se upušta u izvanbračni seks.

'Mislim da Bog ne bi bio ljut na ono što radimo', kaže Christy i dodaje da su i ona i suprug pristali na ovaj način života tako da se u njihovom slučaju ne radi o preljubu.

'Bog je ljude stavio na zemlju da uživaju jedni u drugima - osjećam da je Bog uvijek sa mnom i stavio nas je ovdje s razlogom', objasnila je Christy koja je u prvom braku bila nezadovoljna seksom, a danas je situacija potpuno različita.

I Dean i Crhisty sudjeluju u bodybuilding natjecanjima, a mijenjati partnere počeli su nakon slučajnog susreta u supermarketu kada je nepoznati par prišao Christy i upitao je jesu li ona i suprug swingeri. Iako su na početku mislili da se radi o plesu, uskoro su proučili o čemu je točno riječ i odlučili se okušati u tome.

Dean, instruktor fitnessa i bivši ovisnik o drogama i alkoholu odlučio se obratiti Bogu za pomoć kada je peti put uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Plaža Punta Križ: Zabranjene 'bludne radnje' u 'raju za swingere'

'Trebao sam biti osuđen na 10 godina, ali sudac me osudio na samo deset mjeseci zatvora - za mene je to bio znak', prisjetio se. Kada je izašao iz zatvora u svom dvorištu izgradio je križ i obećao služiti Bogu do kraja života.

'Bog me je stavio ovdje da širim njegovu riječ i naša zajednica je sjajan način za to činiti', kaže Dean koji seks vidi kao najbolji način za približiti se nekome.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene