Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ploče s upozorenjima

Plaža Punta Križ: Zabranjene 'bludne radnje' u 'raju za swingere'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rovinjska plaža Punta Križa poznata je kao svojevrsni raj za 'swingere', no gradske su vlasti na nju postavile ploče s uzpozorenjima o ćudorednom ponašanju.

Uz prisutnost policajaca i djelatnika jedne zaštitarske službe, na rovinjskoj plaži Punta Križa, poznatoj kao okupljalištu 'swingera', jučer su u ranim jutarnjim satima postavljene ploče s obavijestima kojima se kupače upozorava da paze kako se ponašaju.

Pročitajte i ovo Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ Slika nije dostupna Swingerska plaža VIDEO Borba PROTIV BLUDA u Rovinju se nastavlja!

>> Rusi zarađuju na plaži za seks kod Rovinja?

U krugu od oko tisuću metara postavljeno je pet ploča, a na njima na četiri jezika piše sljedeće: 'POZOR! Ovo je javna plaža. Zabranjeno je svako ponašanje koje može povrijediti moralne osjećaje građana (egzibicionizam, bludne radnje...)'.

U potpisu obavijesti na hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku stoji Grad Rovinj. U suradnji s Turističkom zajednicom Grad je i pokrenuo inicijativu postavljanja ploča, a podršku su dala i dva turistička poduzeća koja u blizini plaže imaju svoja turistička naselja visokih kategorija.

Od danas će to područje svakodnevno od 10 do 21 sat nadgledati zaštitari.

Glas Istre javlja da su njegovi novinari u vrijeme postavljanja ploča posjetili plažu te su jedini bliski susret nudista i policajaca zabilježili prilikom postavljanja prve ploče. Navodno su se zainteresirali što se zbiva, a kada su dobili objašnjenje, odmah su se odjenuli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene