Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još traži pravdu

'Mrtvog pijanog' ga je oralno zadovoljila i ishodila da ga se kao silovatelja izbaci s faksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom saslušanja je njezina riječ pobijedila njegovu, a sveučilište nije reagiralo niti kada je došao do dokaza koji su mu išli u prilog.

Mladić kojeg je njegova školska kolegica u veljači 2012. godine oralno zadovoljila dok je u njezinoj sobi ležao 'mrtav pijan' od alkohola, a kojeg je potom optužila da ju je seksualno zlostavio, tužio je sveučilište Amherst (Massachusetts) jer je naposljetku on završio bez prava da u toj ustanovi nastavi školovanje.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu

Naime, 2013. godine ga je za komisija izbacila sa sveučilišta 'iz disciplinskih razloga', pa i unatoč tome što članovi komisije nisu imali čvrste dokaze niti jasnu sliku tko je tu bio žrtva. 

Na njegovu žalost, bila je dovoljna njezina riječ protiv njegove, a na sveučilište nije vraćen čak niti kada je pribavio dokaze da je djevojka, koja je u tužbi predstavljena pod pseudonimom kao Sandra Jones, lagala.

Nasilnik htio silovati kickboxericu, ona ga skoro ugušila nogama

Ukratko prepričano, Sandra Jones, koja je još k tome bila cimerica njegove djevojke, je mladića u svojoj sobi oralno zadovoljila unatoč tome što je on bio toliko pijan da nije imao pojma što se zbiva, prenose američki mediji.

Potom ga optužila za seksualno zlostavljanje te je ispred komisije izjavila da ju je mladić fizički prisilio na oralni seks na koji je inicijalno pristala, ali i od kojeg je poželjala odustati jednom nakon što ga je počela zadovoljavati.

Komisija je tada bezrezervno stala na njezinu stranu, a zatim je i odbila ponovno otvoriti slučaj iako je mladić u međuvremenu pribavio važne dokaze koji su mu išli u prilog.

Tri žene otele muškarca u crnom BMW-u i potom ga višekratno silovale

A pribavio je SMS poruke u kojoj je iste noći prijateljici priznala da je učinila nešto užasno glupo i da strahuje od reakcije svoje cimerice, a zatim je dobio i pisanu izjavu studenta u kojeg je Sandra bila zaljubljena i koji je potvrdio da se, i to nakon navodnog zlostavljanja, iste noći s njom poseksao te da je ona pritom bila vrlo raspoložena za 'akciju'.

Komisije je sve te dokaze sredinom prošle godine ostala nijema, no sada će se o svemu očitovati na sudu jer su mladićevi odvjetnici, Max D. Stern i Hillary A. Lehmann, zatražili da ga se hitno vrati na sveučilište, da se iz spisa uklone rečenice u kojima stoji zašto je izbačen i da ga se financijski obešteti.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene