453046
453046
453046
453046
453046

Provjerite jeste li među rijetkim genijalcima koji iz prve mogu točno riješiti ovaj zadatak

  • , 10.10.2016., 15:32
  • Autor:
  • komentara

Prije svega, usredotočite se. Užasno se lako poskliznuti.

 
 
 
 
Budite usredotočeni, lako se poskliznuti
Budite usredotočeni, lako se poskliznuti

Zadatak koji je u lipnju ove godine silno postao popularan na kineskim društvenim mrežama počeo je zadavati glavobolje i ljudima s ovih prostora na Facebooku.

Zahvaljujući jednom mladiću iz Jajca, zadatak je unatrag tjedan dana vidjelo nekoliko desetaka tisuća ljudi, a među 15 tisuća onih koji su se dosad javno odvažili dati odgovor, većina je dala - pogrešan.

Budući da znamo koliko volite mozgati, eto prilike i vama da provjerite jeste li genijalac, no prije nego što se upustite u rješavanje, dužni smo vas upozoriti da pažljivo pratite detalje na slici. Užasno se lako poskliznuti.

Eto zadatka:

...a evo i dokaza da se većina muči s odgovorom.

 

A točan je odgovor, dame i gospodo:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

81

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se