441744
441744
441744
441744
441744

Zadatak koji još uvijek izluđuje: Koliko ste trokuta u stanju pronaći?

  • , 29.06.2016., 18:19
  • Autor:
  • komentara

Trokuta je više nego što se čini na prvi pogled.

 
 
 
 
Možete li ih pronaći baš sve? (FOTO: Imgur)
Možete li ih pronaći baš sve? (FOTO: Imgur)

Prije otprilike točno godinu dana internetom je 'drmao' zadatak koji je mnoge pošteno namučio. Budući da se neke stvari s vremena na vrijeme vraćaju u modu, tako je i ta glavolomija ponovo postala popularna.

Što vam je zadaća? Dobro pogledati sliku i pokušati nabrojati sve trokute. Ima ih daleko više no što se čini na prvi pogled.

Krenite smireno i polako u rješavanje, pa kada dovršite posao, pogledajte u videu jeste li ih uspjeli pronaći apsolutno sve.

 

View post on imgur.com

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se