Obavijesti Video Pretražite Navigacija
10 iskrenih prikaza

Evo što očekujemo od droga i alkohola, a što stvarno dobivamo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto da tinejdžere plaše jezivim prikazima, autori su im temu o ovisnosti odlučili približiti kroz zanimljive kontraste.

Poljske vlasti upravo su se dale u veliku kampanju kojoj je cilj upozoriti tinejdžere na opasnosti od droga, alkohola i nikotina. Snimljena rješenja su postala zapažena i na brojnim društvenim mrežama, u prvome redu zato što su autori kroz spotove pokušali progovoriti jezikom mladih.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Poruka Milanoviću? Butković ponovno objavio fotku s kravom i uputio poruku: "Pobjednički tim na okupu!" Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

Drugim riječima, umjesto da tinejdžere plaše jezivim prikazima, kao što se to uglavnom čini kada na red dođe tema o ovisnosti, autori su se poslužili zanimljivim kontrastima začinjenim mrvicom humora.

U nekim su prikazima uspjeli više, u nekima manje, ali su jasnu poruku poslali - da u zlouporabi droga i pretjeranom konumiranju alkohola nema ništa cool. Baš naprotiv. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene