Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivi spoj

Obmanula ga je lažnim slikama na profilu, a onda i htjela istući jer se razočarao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko koristite popularne aplikacije kako biste pronašli partnera, pokušajte se ne dovesti u sličnu situaciju.

Ukoliko taržite partnera preko društvenih mreža, odnosno aplikacija kao što su primjerice Tinder ili OK Cupid, eto jednog primjera što može poći po zlu.

Pročitajte i ovo Ilustracija lakše ozljede Nasilje na sjeveru Hrvatske: Nožem napala 22-godišnjakinju, ima više ubodnih rana i porezotina Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije"

Naime, ako je za vjerovati onome što su prenijeli kineski blogeri, mladić sa snimke je ostao duboko razočaran na prvome spoju jer je shvatio da ga je 'internetska ljubav' obmanula lažnim slikama na profilu.

Mladoj je dami dao do znanja da od njihovog izlaska neće biti ništa jer je očekivao neku drugu i daleko ljepšu osobu, a na što je djevojka reagirala željom za raspravom i fizičkim obračunom.

Dvojac osmislio aplikaciju za sigurno slanje golišavih fotografija

Kao što svjedoči snimka, nakon kraće prepirke ga je par puta i opalila torbom, pa završila na podu jer se ni on baš nije iskazao kao veliki gospodin.

Snimka tog incideta u međuvremenu je postala popularna na kineskoj mreži Vlook, a proslijedio ju je jedan od građana koji je uživo promatrao incident. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene