Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve bilježi

FOTO Ovdje provjerite jeste li praćeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo 'praćenje' omogućili ste Googleu prilikom registracije na neki od njihovih usluga.

Ako imate Gmail račun ili pak ste koristili neku od Googleovih aplikacija, postoji iznimno velika šansa da je Google 'pospremio' u svoj sustav vaše lokacije prilikom upotrebe tih aplikacija, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Aplikacija za praćenje Država im prati mobitele Rusi bijesni, tvrde da su žrtve suludih i neopravdanih kazni: "To je alat za praćenje u rukama autoritarne vlade" Slika nije dostupna informaciju dobio od novinara? Ćorić objasnio svoju izjavu: "Ako se itko smatra oštećenim, naravno da ću se odazvati pozivu suda"

Selektivno brisanje povijesti: Google 'izbrisao' najgore kriminalce i ubojice

Koristili ste Google maps kako se nebi izgubili na nepoznatoj cesti ili ste jednostavno tražili najbrži put do trgovine, poslali ste mail prijatelju dok ste sjedili na kavi u gradskom kafiću ili ste primili mail tijekom godišnjeg odmora, Google je sve to zabilježio.

Ovo 'praćenje' omogućili ste Googleu prilikom registracije na neki od njihovih usluga, kada niste vodili brigu o isključivanju lokatora. Ne brinite, iz tvrtke napominju da zabilježavanje lokacija možete isključiti u bilo kojem trenutku.

Upotrebom Location history servisa možete vidjeti što su sve saznali o vama. Ne vjerujete? Prijavite se na svoj Gmail račun ili na neku od aplikacija koje koristite te kliknite OVDJE.

Najnovije vijesti iz svijeta techa čitajte na ZIMO.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene