Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još korisniji

Facebook najavio veliku novost - Neki korisnici već su dio pokrenutog testa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef Messengera David Marcus poručio je nedavno na Facebooku kako stalno traže načine kako ovu opciju učiniti još korisnijom.

Promjene na Facebooku nisu rijetkost, a ovaj put na redu je Facebook Messenger. Šef ovog servisa, David Marcus, o svemu je progovorio na Facebooku napisavši u statusu da stalno traže načine kako Messenger učiniti još korisnijim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za astronaute i turiste PayPal priprema servis za plaćanje u svemiru! Slika nije dostupna Stotine milijardi tona leda Pronađena voda na Merkuru!

Objasnio je da je pomoću Messengera već moguće slati glasovne poruke, a u tijeku je testiranje opcije koja uključuje transkripciju takvih poruka.

FOTO Facebook umjetnik: Jesu li ovo najbolje slike profila na svijetu?

To znači da će korisnici umjesto da ih preslušavaju, glasovne poruke moći pročitati jer će se automatski pretvarati u tekst. Korisnik će naravno uvijek moći odabrati između dvije opcije - poslušati ili pročitati poruku.

Zuckerberg treba pomoć - ne zna što bi mogao raditi u 2015.

'Naprimjer ako ste na koncertu ili sastanku i radije biste pročitali glasovnu poruku, sada to možete napraviti ako ste dio malog testa koji pokrećemo. Naš plan za sada je testirati ovu značajku na malom uzorku. I radujemo se vašem mišljenju o njoj prije nego mogućnost učinimo šire dostupnom', napisao je Marcus.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene