Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki roditelji šokirani, neki oduševljeni

Novi hit: Aligatori na dječjim rođendanima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječji rođendani poprimili su potpuno novu dimenziju. Roditelji žele svojim malenima priuštiti što zabavniju proslavu rođendana te u tom svom pokušaju ponekad i pretjeraju.

Najnoviji trend proslave dječjih rođendana dolazi sa Floride. Tamo je lokalni poduzetnik Bob Barett, inače vlasnik 'Krokodilske atrakcije', došao na zaista neobičnu ideju. U svojoj ponudi nudi dolazak na dječje rođendane sa aligatorom dugim metar i pol. Aligator pliva u bazenu, okružen djecom koja ga love, igraju se s njim i uz to uče o aligatorima iz bliza. Neki su roditelji šokirani, neki oduševljeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

'Ako imate osam, devet ili deset godina postoji velika vjerojatnost da ste već imali klasične proslave rođendana, poput klauna, zabavnog parka, pizza partyja. Mi vam nudimo novu vrstu dječjeg rođendana, plivanje sa aligatorom, koja je brzo postala jako popularna zabava', rekao je Bob Barett, osoba koja stoji iza ove nove atrakcije na dječjim rođendanima.

>> Ovo je najteži krokodil na svijetu!

Barett tvrdi da su zabave sa aligatorom potpuno sigurne. Aligatorima prije dolaska na dječju zabavu usta obljepi ljepljivom trakom, kako ne bi mogao otvoriti usta i eventualno nekoga dovesti u opasnost. Mišična struktura oko ustiju aligatora je toliko slaba da oni ne mogu otvoriti usta kada su ima zaljepljena, prenosi ABC News.

Iz komisije 'Florida fish and wild life' tvrde da Bob Barett ne krši nikakve zakone o sigurnosti djece, međutim, ne potiču takve proslave dječjih rođendana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene