Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1.400 dolara

Novac za bakin pogreb potrošio na kockanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lai Chun (19) iz Hong Konga završio je u zatvoru nakon što je prokockao novac što mu ga je država darovala za pokop bake, ostavivši njezino tijelo više od godinu dana u gradskoj mrtvačnici.

Nezaposleni Lai dobio je od gradskih vlasti oko 1.400 američkih dolara da bi pokrio troškove pogreba bake koja ga je odgajala od njegove jedanaeste. Umrla je u kolovozu 2008. Umjesto na bakin pogreb, Lai je novac potrošio na kockanje u Macau, udaljenom sat vremena plovidbe od Hong Konga, izvijestio je u utorak sud. Tijelo Laine bake ostalo je u gradskoj mrtvačnici više od godinu dana, nakon čega ju je Odjel socijalne službe u kolovozu 2009. odlučio pokopati. Lai je na sudu priznao krivnju. Trebao bi odslužiti kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema nasljednika Kakva tuga: Četiri mjeseca nitko s patologije nije preuzeo tijelo Splićanke, pokopale je bivše kolegice Bunker u podrumu Iznenadila se Jezivo otkriće u podrumu bakine kuće: "Pogledajte što sam pronašla iza tajnih vrata"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene