Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi bi na produžnu

Nisu stali sve dok nisu otkrili tko je: Upoznajte profesoricu koja je zaludjela internet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oksanu Neveselaju već su prozvali najljepšom profesoricom matematike na svijetu.

Otprilike tri tjedna nakon što se njezina zanosna figura prvi put pojavila na raznim digitalnim prostranstvima, neumorni internetski tragači napokon su otkrili identitet profesorice za kojom i danas uzdišu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostale na USB-u u školi FOTO: Učiteljica snimila seksi fotke u školi, učenici ih pronašli Slika nije dostupna U traileru filma 'Bad Teacher' Seksi profesorica: Cameron Diaz daje lekciju kako oprati automobil!

Profesorica matematike koju je krišom snimio neki učenik zove se Oksana Neveselaja, te nije Nizozemka kao što se to isprva pisalo po društvenim mrežama, već Bjeloruskinja iz Minska.

Naime, netko dovoljno uporan ''provalio'' je njezin profil na Instagramu, pa se vjerojatno i sama lijepa Oksana iznenadila kada je vidjela koliko je u par dana stekla obožavatelja.

Trenutačno ih je 235 tisuća, a s obzirom na to koliko brojka raste iz sata u sat, neće začuditi ni ako ''fanova'' uskoro bude preko milijun što će je učiniti jednom od najpopularnijih profesorica na svijetu.   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene