Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključili se u poziv

Ništa nije naučio: Još jednog premijera ismijali tviteraši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tony Abbot nije naučio lekciju kada su njegovog britanskog kolegu zbog fotografije telefonskog razgovora s Obamom ismijali korisnici Twittera. Napravio je gotovo identičnu grešku. Sugovornik je bio drugi.

Australski premijer doživo je sudbinu svog britanskog kolege kada je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj obavlja važan telefonski poziv.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

Tony Abbot nije naučio lekciju kada su prije mjesec dana tviteraši ismijali Davida Camerona zbog fotografije razgovora s američkim čelnikom Barackom Obamom.

Premijer se na Twitteru pohvalio razgovorom s Obamom - Uslijedila masovna sprdačina!

S mobitelom na uhu, Abbot je zauzeo upečatljivu pozu , a uz fotografiju napisao da je upravo dobio nove informacije o nestalom malezijskom letu MH370. Svojih 280 tisuća sljedbenika zaboravio je obavijestiti o kakvim se točno informacijama radi. Zato su oni odlučili provjeriti o čemu se radi.

Nakon premijerove objave uslijedile su gotovo identične reakcije korisnika Twittera kao i u slučaju Cameron. Njegovi sljedbenicu u ruke su uzeli banane, četkice za zube, boce, mačke... i premijeru poručili kako su se uključili u razgovor.

Inače, zahvaljujući fotografiji na kojoj vodi ozbiljan razgovor s Obamom o krizi u Ukrajini, Cameronu se udvostručio broj sljedbenika, a sličnu sudbninu magao bi doživjeti i australski šef vlade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene