Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Romantika na djelu

Pilot zaprosio djevojku uz pomoć kruzera Queen Mary II

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Valentinovo je potaklo mnoge Australce da uplove u bračnu luku.

Duh Valentinova prožeo je Australiju. Pokazuju to mnogi primjeri onih koji su upravo na taj dan odlučili zaprositi svoje partnere ili izreći sudbonosno da.

Pročitajte i ovo Ilustracija aviona kompanije LATAM Let iz noćne more VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..."

Jedna od najromantičnijih priča koja se na Valentinovo dogodila u Australiji zasigurno je ona pilota Stefana Libona i njegove djevojke Jess McGarrity.

Stefan je naime, Jess zaprosio pomoću velikog natpisa 'Udaj se za mene Jess' koji se nalazio na kruzeru Queen Mary II, dok je bio usidren u luci.

>> Pogledajte preslatku animaciju Googlea za Valentinovo

Čak je dva mjeseca Stefan pomno planirao ovaj pothvat, a u svemu mu je pomagao njegov najbolji prijatelj koji je zaposlen upravo na tom brodu, izvijestili su lokalni mediji, prenosi APTN.

Novopečena zaručnica Jess ispričala je kako nije znala što njezin dečko smjera. 'Bilo je to potpuno iznenađenje. Stvarno sam mislila da idem na doručak u hotel, a na kraju me u crni automobil odveo muškarac koji je kazao da se zove Steve te mi stavio povez na oči. Tako da, nisam imala pojma što se događa', ispričala je Jess.

Gestu romantičnog Stefana i najljepše trenutke Valentinova u Australiji možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene