Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u rodilištu

NEVJEROJATNO: Ovo se događa jednom u milijun slučajeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je babica pokazala majci njezino dijete, 32-godišnja Catherine Howart bila je sigurna da su joj donijeli pogrešnu bebu.

Nakon dugotrajnog poroda, Catherine je jedino željela primiti svoje dijete u naručje, a kad joj ga je babica donijela, ostala je u šoku. Bila je sigurna da dijete koje su joj donijeli nije njezino.

Pročitajte i ovo U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Novorođenče je bilo potpuno bijelo, dok majka, porijeklom iz Nigerije, ima potpuno crnu kožu. Iako beba Jonah ima bijelog oca, liječnici kažu da je šansa da se rodi potpuno bijela beba vrlo mala, možda jedan prema milijun, piše Mirror.

Doktori pronašli kostur bebe u ženi 36 godina nakon njene trudnoće

Nije samo majka bila iznenađena bojom kože bebe, i babica je bila zaprepaštena. I njen muž Richard je bio veoma iznenađen. Očekivao je da će beba imati tamniju kožu.

'Kada sam prvi put ugledao sina, osjećao sam olakšanje jer je jak i zdrav. Bio je vrlo blijed jer mu je pupčana vrpca bila omotana oko vrata, a onda mu se nakon nekoliko sati boja vratila, ten mu je sličan mome', rekao je ponosni otac.

Prema riječima liječnika, dječak nije albino, a slučaj da se u ovakvim okolnostima, kada je jedan od roditelja bijele, a drugi crne puti, rodi bijelo dijete, iznimno je rijedak.

'Rekli su mi da vjerojatno nosim recesivni gen za bijeli ten. Ali moji roditelji su iz Nigerije i koliko se možemo sjetiti, nitko nije bijel. Ali negdje mora postojati bijeli gen koji je bio uspavan svih ovih godina. Uprkos početnom šoku, Richard i ja smo presretni', rekla je oduševljena majka.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene