Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška milijune

FOTO Tako lijepa, tako bogata: Nevjerojatan uspjeh postigla do 30.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sophia Amoruso ima samo 30 godina, ali bogato životno iskustvo zbog kojeg je teška 100 milijuna dolara. Evo kako je uspjela...

Sophia Amoruso, osnivačica je modnog branda Nasty Gal i teška je 100 milijuna dolara, piše Telegraph. Krenula je skromno, prodajući vintage odjeću na eBayju 2006. Sada zapošljava 350 ljudi u Los Angelesu, ima 550.000 kupaca dnevno, milijun sljedbenika na Facebooku te slavne obožavatelje poput Rite Ore.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijateljica već 25 godina Privatnim avionom doputovala u Zagreb da bi pomogla Mamiću Slika nije dostupna Pozvala ih 'na red' Najbogatija žena siromašnima: Manje pijte i pušite, više radite!

Nedavno je objavila knjigu '#GirlBoss', a iako joj je tek 30, materijala za pisanje imala je puno. Radila je kao prodavačica u trgovini cipela, ali kratko jer je dobila otkaz.

S devet godina dijagnosticirali su joj poremećaj pažnje, sa 16 godina prepisali antidepresive. S 18 godina preživljavala je tražeći hranu po kontejnerima, a s 19 su je uhvatili kako krade u dućanu.

Sirota bogatašica: Tamara potrošila 300.000 kuna na šampanjac

Jedna od prvih stvri koje je prodala na eBayu, gdje je i počeo njezin sada iznimno velik uspjeh, bila je ukradena knjiga.

Prodaja na eBayju koje je provodila pod nazivom Nasty Gal požnjela je pravi uspjeh i tako su na njezin račun počeli padati prvi milijuni.

S eBaya se preselila na svoju web stranicu NastyGalVintage.com i počela zapošljavati ljude koji su izrađivali i prodavali odjeću. Ali, ona želi više.

'Želim postići da djevojke budu pametnije i kreirati zajednicu koja može voditi razgovore. Moje klijente zanima svijet, znaju da se kod Nasty Gal radi o tome da se od života napravi više od pukog spajanja njegovih dijelova. Nije dovoljno da su djevojke samo u modi', kaže Sophia.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene