Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvala ih 'na red'

Najbogatija žena siromašnima: Manje pijte i pušite, više radite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbogatija žena na svijetu, Australka Gina Rinehart, šokirala je svojom izjavom u kojoj je pozvala siromašne 'na red'.

Naime, Rinehart je u vlastitoj kolumni jednog magazina napisala 'ljubomornim siromašnim ljudima da manje vremena provode pijući, pušeći i zabavljajući se, a da više vremena posvete poslu'. 'Postati milijunašem nije monopol. Ako ste ljubomorni na moj novac nemojte samo sjediti i žaliti se. Učinite nešto da zaradite novac', poručila je Rinehart čije je bogatstvo procijenjeno na oko 29 milijardi australskih dolara.

Pročitajte i ovo Ilustracija aviona kompanije LATAM Let iz noćne more VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu Slika nije dostupna Ima novac, nema ljubav 'Željezna Lady': Obitelj je mrzi, a mogla bi postati najbogatija na svijetu

>> Najbogatija žena na svijetu - Australka Gina Rinehart!

Australka, poznata i pod nazivom 'Željezna Lady', milijune je naslijedila od svog oca, tragača željezne rude Langa Hancocka.

Kritikama njezinih izjava pridružili su se i neki ministri. 'Ovakvi komentari vrijeđaju milijune australskih radnika koji rade kako bi prehranili djecu i platili račune', rekao je političar Wayne Swan, javlja The Independent.

Nakon kontroverzne izjave australska bogatašica pokušala se opravdati da je samo htjela probiti 'dimnu zavjesu suprotstavljenih društvenih klasa'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene