Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva knjiga našeg poznatog blogera

Nešto što svatko treba: 'Obrana i zaštita od gluposti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od naših najpoznatijih blogera, Jadranko Hodak, poznatiji kao Bloger Krule, izdao je svoju prvu knjigu.

Iako mislite da možda niste nikada čuli za Blogera Kruleta, budite sigurni da se varate, jer je baš on bio autor sada već legendarnih 'topničkih dnevnika' koji su do suza nasmijavali čitavu Lijepu našu prije nekoliko godina, a sasvim sigurno ste gledali i njegov uradak na YouTubeu 'Hitler o povratku Ive Sanadera', koji je pregledan preko 170 tisuća puta!

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić pitao i premijera Mlinarić ljut zbog knjige: "Pustio sam dva dana da vidim hoće li itko reagirati" Slika nije dostupna Bloger Krule 'Odem do kase, kad zamisli, ja prvi na redu!!! Znaš ono kad pomisliš: 'J... majku... da nije kaki rat počeo!?'

A sada je Krule izdao svoju prvu knjigu 'Obrana i zaštita od gluposti', koja je nastala kao zbirka njegovih postova na istoimenom blogu na Blog.hr-u. Prva naklada Kruletove knjige je razgrabljena odmah po izlasku na tržište, što je iznimno veliki uspjeh, pogotovo za Hrvatsku.

A povodom izlaska njegove knjige Krule je za Blog.hr dao intervju, te je u svom osebujnom stilu progovorio o tome kako se odlučio pisati blog, tko je zapravo Bloger Krule, kako objašnjava svoju popularnost, te bez dlake na jeziku iznio svoja mišljenja o premijeru Milanoviću, vladi RH i skorom ulasku u EU, a kompletan intervju jednog, jedinog Kruleta možete pročitati OVDJE!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene