455809
455809
455809
455809
455809

UZNEMIRUJUĆE A 'ljubica mala': Djevojka fotografirala pauka veličine psića!

  • , 04.11.2016., 21:41
  • Autor:
  • komentara

Premda će stručnjaci za tu vrstu reći da "neće oni ništa, oni bi se samo igrali", priznajemo da bismo pobjegli glavom bez obzira već na prvi pogled.

 
 
 
 
FOTO: Barnyard Betty's Rescue/Facebook)
FOTO: Barnyard Betty's Rescue/Facebook)

Djelatnica australskog skloništa za nezbrinute životinje iz Queenslanda Barnyard Betty's Rescue predstavila je prije otprilike godinu dana na Facebooku ljupku Charlotte, pauka toliko golemog da će se arahnofobima trenutačno zavrtjeti u glavi.

Fotografije te ljepotice su upravo postale viralni hit, što zato što doista nisu digitalno obrađivane, a što i zato što su svjetski mediji u naslovima istaknuli da je riječ o jednom od najvećih viđenih primjeraka te vrste.

Charlotte pripada porodici huntsmana (lovaca), redu koji se načelno ne smatra opasnim po ljude. Njihov će ugriz izazvati tek bolnu oteklinu, a i uglavnom će se skloniti kada naiđu na čovjeka. 

Vrijedi li isto pravilo i u slučajevima kada su gigantskih proporcija poput Charlotte ne znamo i ne bismo baš istraživali, ali vam za kraj možemo reći da djevojke nisu imale problema kada su se srele i da Charlotte nije bila nimalo agresivna. 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se