Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavnice...

Naš bloger odao tajne: Što sve konobari vide u zagrebačkim restoranima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dođite na promociju knjige "Konobari, kurve i političari" domaćeg blogera Taradi Gorkića, i provjerite kako izgleda kad konobar napiše svoja iskustva - što se sve može saznati s druge strane šanka, ali i kako izgleda crna, bijela i siva strana radništva, te može li politika biti izvor satire!

Umjesto da kritiziramo njegov rad i djelo te vas nagovaramo da dođete na promociju, ovdje je jedan kratki ulomak iz knjige Taradi Gorkića, kojeg i dalje možete čitati na najstarijoj i najčitanijoj blogerskoj platformi u Hrvatskoj!

"Hrvoju padne osmijeh na lice. Sjetio se one večeri kada je radio u jednom elitnom zagrebačkom restoranu podno Sljemena, gdje je bez rezervacije bilo praktički nemoguće ući. Prvo je stol za večeru rezervirao stalni gost i dolazi s ljubavnicom, a malo kasnije stol je rezervirala i njegova žena, poduzetnica, koja dolazi s poslovnim partnerima.

Restoran ima tri prostorije, pa nije problem rezervirati svaki stol u drugoj prostoriji. Hrvoje je zajedno s dvojicom svojih kolega puna tri sata, uz redoviti posao i obraćanje pune pažnje svim gostima, još vodi računa da, ako jedan gost krene u toalet, drugi bude zadržan kako ne bi krenuo u isto vrijeme. I kao u inat, odlučili su u isto vrijeme otići iz restorana. Pa su ispratili gospođu i njezine poslovne partnere, a gospodina s ljubavnicom zadržali još malo pjenušcem na račun kuće.

Pročitajte i ovo Joe Biden Otkriveno u knjizi Za neke stvari očito još nije prestar: "Dobar seks" tajna je dugog i sretnog braka Joea Bidena Predstavljena knjiga Diplomatski pečat - 1 KOAUTORICA I IVANA PETROVIĆ Predstavljen Diplomatski pečat: "Svih velikih vojnih operacija poput Bljeska i Oluje ne bi bilo bez diplomatske pripreme"

Naime, nije im se smjela ponoviti ona nemila scena kada je jedan drugi poznati gospodin doveo ljubavnicu na večeru i kupio joj cvijet od Štefice koja je svaku večer navraćala i prodavala ruže.

Došao je i sljedeće večeri, samo te večeri je došao sa suprugom (pa dobro: koja budala dovodi ljubavnicu i ženu u isti restoran!) i kada je Štefica ponudila ružu, on je odbio, a Štefica mu je glatko odbrusila: „Jučer si onoj mogao kupiti, zašto ne bi danas ovoj?”

Štefica je dobila zabranu ponovnoga dolaska u restoran, gospođa je ostavila gospodina, gospodin je nastavio biti redoviti gost sa svojim ljubavnicama. Ostali gosti su te večeri dobili materijal za ogovaranje i podsmijeh, a Hrvoje i njegovi kolege jezikovu juhu jer to nisu spriječili.

No bilo je i situacija kada je Hrvoje nespretno pogriješio, a večer je ispala fenomenalna. Kao onda kada su lovci sa svojim suprugama imali svečanu večeru. Cijeli meni za večeru je, naravno, bio osmišljen s jelima od divljači. Gosti su došli, Hrvoje ih je dočekao, primio i odložio njihove kapute, smjestio ih za stol, podijelio aperitive i onda im se obratio:

„Večera je spremna i predlažem da počnemo s prvim slijedom. Pripremili smo vam divljačku večeru kao što ste i tražili.” Gosti su prasnuli u smijeh. Pridružio im se i Hrvoje. I ta večera je usprkos tom jezičnom incidentu, ili upravo zbog njega, prošla odlično. Hrvoje je goste, konobarski rečeno, imao na pladnju. Bili su opušteni, veseli, uživali u večeri, a bome mu ostavili i dobru napojnicu."

Detalji o promociji:
Mjesto održavanja: Pansion Mamica, Čakovečka 47, Pušćine, petak, 13. ožujka 2015.
Vrijeme: 19,45 pa da s akademskim kašnjenjem počne u 20,00
Odjeća: obavezna
Moderator: Marijan Belčić, novinar-urednik u listu «Međimurje»
Rezervacija stolice ili stola: na telefon 040/373-433
Doček gostiju: srdačan

--
Knjigu KONOBARI, KURVE I POLITIČARI, Gorkića Taradija, nabavite na ovom linku!
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene