Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NADZORNE KAMERE

Građani u šoku: Jelen jurio centrom grada i zabio se u ženu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građane Essexa iznenadio je jureći jelen koji je u svom naletu srušio i ozlijedio jednu ženu.

Divlji jelen trčao je gradskom ulicom u Essexu u Velikoj Britaniji. 24-godišnja žena našla mu se na putu i jelen se zabio u nju. Završila je u bolnici zbog izgrebanog lica i modrice na oku, odakle je kasnije i otpuštena.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Slon progoni vozilo s turistima tragedija Slon napao skupinu turista: Jedna žena poginula, ima ozlijeđenih

>> VIDEO Ugledao rupu punu vode u cesti i pogodite što je napravio?

Snimke nadzornih kamera prikazuju jelena kako juri ulicom, a svjedoci kažu kako su našli ženu u lokvi krvi, 40 minuta od napada jelena. 'Mislila sam da mi se pričinjava, kad sam vidjela jurećeg jelena. Odjurio je niz ulicu i sljedeće što sam vidjela bila je mlada žena kako leži na podu u lokvi krvi. Izgledala je kao da ju jako boli', kazala je jedna od svjedokinja događaja, a prenosi Daily Mail.

Zadobila je samo lakše ozljede, a sudbina jelena nije poznata. Sumnja se da je zalutao iz obližnje šume i ponašao se onako kako se ponaša svaka divlja životinja u nepoznatoj situaciji, a to je da divlja i juri naokolo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene