Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadamo se da je šala

Vlasnik lokala objavio popis kazni konobarima, za neću ode plaća!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija je pojedine djelatnike ugostiteljskih objekata podsjetila na vlastita neugodna iskustva.

Administratori stranice Konobarski život objavili su u subotu na Facebooku popis kazni namijenjenih osoblju koje je u svom lokalu izvjesio vlasnik nekog ugostiteljskog objekta u okolici Samobora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne

Fotografija je brzo postala viralna jer je mnoge zaprepastila, međutim treba dopustiti i mogućnost da je riječ o posve nevinoj šali, o "motivacijskoj" listi napravljenoj u duhu zafrkancije.

Što je posrijedi najbolje će znati konobar koji je fotografiju administratorima i poslao, ali da je kod pojedinih ljudi probudila tjeskobu i neka ružna sjećanja, jasno je rečeno u komentarima.

"Izgleda vam kao za**bancija, ali nije. Ima takvih šefova. Mene je jednom ujutro dočekao papir na kojem je pisalo da mi se skida s plaće 200 kuna zbog sanduka koji nisam ispraznila. Dala sam otkaz i naravno da mi nisu platili to što sam pošteno odradila", napisala je mlada dama koja se očito svojedobno bavila tim prilično iscrpljujućim i često nezahvalnim poslom, odnosno koja je konobarenje upamtila kao neugodno iskustvo.

U nadi da ovdje ipak govorimo o šali...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene