Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osveta nesretnog

U 49 dana dobio 24 odbijenice: Ne večeras dragi, znojna sam i želim gledati 'Prijatelje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frustrirani je muškarac supruzi tablicu poslao mailom dok je kretala na poslovni put, a ona ga je 'kaznila' još jednom; objavom na Redditu.

Seksualno frustrirani muškarac, nezadovoljan količinom aktivnosti u bračnoj postelji, svojoj je supruzi mailom poslao Excel tablicu u kojoj je zapisao sve isprike koje je iskoristila kako bi izbjegla seks. Muškarac tvrdi, piše Daily Mail, kako je u razdoblju od sedam tjedana seks pokušao inicirati 27 puta, a žena je pristala samo tri puta.

Dodao i vlastite komentare kojima ističe kako je riječ o lažnim isprikama.

Supruga je, revoltirana njegovim načinom izražavanja nezadovoljstva, tablicu objavila na Redditu (u međuvremenu je izbrisana) i to nakon što je dobila mail dok odlazila na poslovni put.

Pod imenom throwwwaway29, napisala je: 'Jučer ujutro, dok sam se taksijem vozila u zračnu luku, muž mi je poslao poruku na moj poslovni mail. To nikad prije nije učinio, uvijek komuniciramo uživo ili porukom. Otvorila sam poruku, vidjela tablicu i shvatila kako mi želi poručiti da mu uopće neću nedostajati tijekom 10 dana koliko ću biti na putu. Odmah sam ga pokušala nazvati, ali nije se javljao. Pokušala sam ga kontaktirati na sve moguće načine, ali bez uspjeha. Kako da sada devet dana obilazim klijente kad sam u emotivnom kaosu. Zašto mi je to učinio', napisala je očajna supruga.

FOTO Uhvaćeni u akciji na parkiralištu noćnog kluba!

Prema evidenciji seksualno frustriranog, ali očito vrlo pedantnog i sistematičnog supruga, koji je bilježio i svoje opaske, njezine najčešće isprike bile su:

'Znojna sam i odvratna. Treba mi tuš'. (nije se istuširala do sljedećeg jutra)
'Pokušavam gledati film'. (zaspala je nakon 15 minuta)
'Neću se stići istuširati i spremiti za goste'. (stigli smo 20 minuta ranije)
'Gledam televiziju'. (na programu je bila repriza 'Prijatelja')

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene