Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došla po novu tetovažu?

Možete li vjerovati da je ova žena bivša odvjetnica i ima četvero djece?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveća zvijezda Tattoo EXPO-a koji se ove godine održava u Venezueli bila je 'vampirica' Maria Jose Cristerna.

35-godišnja Maria je bivša odvjetnica iz Guadalajare koja se počela tetovirati nakon razvoda. Kaže kako je njezin bivši suprug bio nasilan i da su joj tetovaže pomogle da se osjeća poput 'ratnice'. Vampirski zubi, piercing i rogovi su to upotpunili.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Divlja i nepredvidiva Courtney Love po tijelu istetovirala dječje cvjetiće Slika nije dostupna 'Ništa vam se tako ne zavuče pod kožu' VIDEO: U Parizu otvoren festival tetovaža

>> 'Vampirica' Maria ima nove rogove i velike zube!

Maria kaže kako je nadimak 'vampirica' trebao biti uvredljiv, no on joj je otvorio mnoga vrata.

'Postao je apsolutni hit. Nije da mi se ne sviđa, sretna sam što su mi dali taj nadimak jer sada mogu slati svoje poruke. Drugim riječima, to nije bio moj cilj. Volim vampire, ali nisam željela postati jedan. To je bila samo fantazija. Moja transformacija je iznad svega, posljedica ljubavi prema tetovažama i tjelesnoj modifikaciji', kaže ova majka četvero djece koja želi poslati poruku da ljude ne treba osuđivati zbog izgleda. 'To je zadovoljstvo, imidž. No, važno je ono što je unutar neke osobe a to nitko ne može znati ako je procjenjuje po vanjskom izgledu'.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene