Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sanjamo da se zaljubimo!'

Momci navalite: Selo puno mladih slobodnih Brazilki čeka, ali pod jednim uvjetom...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnice Noiva do Cordeire već su frustrirane nedostatkom muškaraca...

Noiva do Cordeiro za mnoge je raj na zemlji. Ovo maleno brazilsko selo nastanjuju mahom žene, muška djeca selo obično napuštaju čim postanu punoljetni, a malobrojni muževi stanovnica ovog sela rade u većim gradovima i kući se vraćaju samo vikendima.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Protuprosvjed na Trgu Prosvjedi i ljudska prava VELIKA FOTOGALERIJA Muškarci pali na koljena, žene uzvratile udarac: ''Ne priznajemo gospodare ni u privatnom ni u javnom životu!''

Djevojke su sve frustriranije manjom pripadnika suprotnog spola te su svim neženjama svijeta uputile apel da dođu u selo i ožene ih.

'Jedini muškarci koje ovdje mi slobodne žene susrećemo su, ili oženjeni, ili naši rođaci. Svi smo mi ovdje u rodu, odavno nisam poljubila nijednog muškarca', kaže za Mirror očajna 23-godišnjakinja Nina.

'Sanjamo da se zaljubimo i udamo, ali volimo svoj život ovdje i ne želimo se seliti u gradove kako bismo si našle muževe', dodaje Nina.

Kakvi uvjeti za dobivanje posla - Žene se moraju podvrgnuti testu djevičanstva!

Inače, Noiva do Cordeiro je selo koje je prije izvjesnog vremena osnovala Maria Segnorina de Lima koju su iz društva izopćili nakon što je pobjegla od muža za kojeg je bila prisiljena udati se. Kako je vrijeme išlo tako su joj se pridružile i ostale izopćenice.

No, ono što muškarci koji se planiraju zaputiti u ovo pitoreskno selo moraju imati na umu jest - morat ćete živjeti prema njihovim pravilima jer selom upravljaju upravo one - žene.

'Ima puno stvari koje žene rade bolje od muškaraca. Naše selo je ljepše, organiziranije i skladnije od onih što ih vode muškarci', naglašava Nina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene