Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasamarili je

Mislila da kupuje iPad, a prodali joj komad drveta za 1.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnja Ashley McDowell mislila je uštedjeti pri kupnji novog iPada, ali nasjela je ipak preočitu na prijevaru.

Minimalna cijena iPada je 499 dolara, a lažni prodavači za njega su tražili 300. Umjesto u originalnom pakovanju iPad su joj prodali u dostavljačkoj kutiji, a ona je uopće nije otvorila kako bi provjerila je li uređaj doista unutra.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju

Kada je kod kuće otvorila kutiju imala je što za vidjeti - drveni iPad! Točnije, u kutiji se nalazio komad drveta premazan crnom bojom, ali i s logom Applea, piše thesmokinggun.com.

Dvojica muškaraca s ponudom su joj prišla na parkiralištu restorana brze hrane. Sreća u nesreći je ta što je Ashley kod sebe imala samo 180 dolara, a ne 300 koliko su je tražili pa su pristali na još manju cijenu. S obzirom da se radilo o komadu drveta, momci su odlično prošli.

Još jedan slučaj prodaje lažnog iPada pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene