Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želite više akcije?

Magični čaj koji pomaže 'igri ispod plahte'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako želite poboljšati svoje zdravlje, a uz to i svoj seksualni život, za doručak je dobro popiti šalicu ovog čaja...

Moringa 'čudesno drvo' smatra se superhranom, koja ne smo da povećava energiju, već i čini čuda za vaš imunitetni sustav, a također može biti afrodizijak, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan" Ilustracija Pomoć Ukrajini Šef NATO-a upozorio: "Bila bi povijesna pogreška dopustiti Putinu da prevlada. To bi bilo opasno za sve nas"

Stanovnici Himalaja i sjeverozapadne Indije, tradicionalno koriste ovu biljku i kako bi povećali seksualni apetit te kako bi tretirali spolne poremećaje kod muškaraca.

U posljednjoj studiji u međunarodnom magazinu za farmaciju i farmaceutsku znanost, otkriveno je kako moringa povećava seksualno ponašanje kod štakora. Moringa sadrži i kemijski sastojak saponini za koji je u drugim studijama otkriveno da pomaže pojačanju libida i hormona testosterona.

Završio u zatvoru jer je 'predobar u seksu'

Moringa ima deset puta više vitamina C nego je pronađeno u narančama, četiri puta više kalcija nego što ga ima mlijeko, četiri puta više vitamina A u mrkvama...

Nutricionist Daniel Herman kaže da moringa ima brojne dobrobiti. 'Može povećati imunitetni sustav, bogat je izvor antioksidanta poput vitamina A i C, i može se boriti sa slobodnim radikalima. Afrodizijski efekt ima vjerojatno zato što poboljšava protok krvi, koji može pomoći muškarcima', zaključuje Herman.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene