447168
447168
447168
447168
447168

SPOJ ČOKOLADE I GLAZBE Nastup mladog pijanista očarao publiku

  • , 19.08.2016., 14:42
  • Autor:
  • komentara

Vrhunski nastup mladog pijanista Aljoše Jurinića koji je očarao publiku svojim talentom i energijom te neodoljivi okusi Kraševe Bajadere pretvorili su ovaj događaj u nezaboravno iskustvo za sva osjetila.

 
 
 
 
Pijanist Aljoša Jurinić (Foto: PR)
Pijanist Aljoša Jurinić (Foto: PR)

Glazba i čokolada uvijek su savršen spoj, a posebno kada se nađu u čarobnoj atmosferi dubrovačkog Kneževog dvora. Kraš je, sa svojim brendom Bajadera, drugu godinu zaredom ponosni sponzor Dubrovačkih ljetnih igara.

Vrhunski nastup mladog pijanista Aljoše Jurinića koji je očarao publiku svojim talentom i energijom te neodoljivi okusi Kraševe Bajadere pretvorili su ovaj događaj u nezaboravno iskustvo za sva osjetila.

U sklopu Dubrovačkih ljetnih igara jučer je održan koncert pijaniste Aljoše Jurinića u sklopu programa posvećenog mladim talentima „Key to the Future“, i to u veličanstvenom prostoru Kneževog dvora. Dubrovačke ljetne igre jedinstveno su mjesto susreta umjetnosti i tradicije, baš kao što je tvrtka Kraš sinonim za vrhunsku kvalitetu i dugogodišnju tradiciju, pa tako ne čudi suradnja Kraša i ove ugledne manifestacije.

Kraš je ovim partnerstvom još jednom pokazao kako podupire hrvatsku kulturu, posebice mlade talente poput Aljoše Jurinića, dobitnika mnogih međunarodnih priznanja. Dubrovačke ljetne igre vrhunac su hrvatske kulturne ponude, baš kao što je Bajadera kraljica Kraševog asortimana.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se