Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična stranica

Znate li koja je zastava najomraženija na Balkanu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavila stranica na kojoj korisnici mogu virtualnim paljenjem zastava pokazuju koja im je od njih najomraženija.

Još jedna u nizu neobičnih stranica pojavila se na internetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zagreb: U dva ujutro pokušali zapaliti zastavu Zagreb pride na Trgu bana Jelačića Slika nije dostupna Vjeruju u institucije Vukovarski SDP osudio paljanje hrvatske zastave u Vukovaru i "sramotna" skandiranja u Kninu

Stranica Flag Burnig World svima koji to žele omogućuje da zapale zastavu neke države, naravno virtualno. Korisnici su do sada spalili gotovo 50 milijuna zastava, a ona hrvatska gorjela je više od 77 tisuća puta. Nakon što odaberu zemlju čiju zastavu žele spaliti, korisnici na nju samo trebaju kliknuti i nestat će u plamenu.

FOTO Lijepo je ovo vidjeti iza Baracka Obame

Bitno je napomenuti da se broj spaljivanja neprestano mijenja. U ponudi su i naši susjedi pa je tako zastava Bosne i Hercegovine trenutno gorjela više od sto tisuća puta, zastava Srbije preko 93 puta, ona slovenska preko 97 tisuća puta, a zastava Crne Gore broji više od 75 tisuća virtualnih zapaljenja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene