Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svinja, pas ili nešto treće?

Čudna životinja plaši građane - što je to?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Genetski eksperiment zastrašuje kineski grad. Stanovnici strahuju da je tajanstvena životinja bjegunac iz obližnjeg istraživačkog centra.

S bijelom kosom nalik irokezi i rozom kožom koja je prekrivena točkama, tajanstvena životinja plaši građane kineskog grada Xinxiang -javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon pada dvojice dilera Sud predmete iz ilegalnog laboratorija marihuane podijelio fakultetu i školama: "Bit će im od koristi" Laboratorij za uzgoj indijske konoplje - 5 Usput i krao struju FOTO/VIDEO Lijepo je rodilo: Policija pronašla četiri laboratorija s indijskom konopljom

U blizini Xinxianga se nalazi nekoliko znanstveno- istraživačkih centara i lokalna medicinska škola, stoga lokalno stanovništvo vjeruje da je čudno stvorenje neuspjeli eksperiment koji je pobjegao iz laboratorija.

>> Najezda do sada nepoznate vrste tarantule, stanovnici u panici

' Zbog roze kože izgleda poput svinje koja je bila podvrgnuta nekakvom nespjelom eksperimentu'- izjavio je jedan svjedok.

Policija tvrdi kako je riječ o psu i to o kineskom golokožom psu koji je vrlo skup ljubimac. Inače, to je pasmina koja ima  pramen kose samo na glavi i repu i koja je zbog svoje gole kože često kandidat natjecanja za najružnijeg psa na svijetu.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene